Formulieren

Hieronder treft u de vier meest gebruikte formulieren van BSW Adviesgroep aan.

De eerste twee formulieren kunt u gebruiken voor het vaststellen van het verzekerde bedrag voor uw inboedelverzekering of uwe woonhuisverzekering. Beide formulieren geven u de zekerheid van het juiste verzekerde bedrag.

De andere twee formulieren zijn om uw schade aan ons te melden. Met de ingevulde en ondertekende schadeformulieren kunnen wij voor u aan de slag.

 Herbouwwaardemeter – voor het berekenen van het verzekerde bedrag, de herbouwwaarde, van uw woonhuis. Door de herbouwaardemeter te gebruiken om het verzekerde bedrag te bepalen krijgt u de garantie dat het verzekerde bedrag juist is. Deze garantie kan bij schade veel waard zijn.

Inboedelwaardemeter – voor het berekenen van de waarde en daarmee het verzekerde bedrag van uw inboedelverzekering. Ook voor deze waardemeter geldt dat u hiermee de garantie krijgt dat het verzekerde bedrag goed vastgesteld is.

Offerte inboedel- en woonhuisverzekeringvoor het maken van een persoonlijk passende offerte voor uw inboedel- of woonhuisverzekering hebben we een aantal gegevens nodig. Met dit formulier kunt u zien welke informatie wij nodig hebben.

Algemeen schadeformulier – voor het melden van alle soorten schade, met uitzondering van schade aan of met uw auto. Hoe uitgebreider u het formulier invult hoe beter en sneller wij u van dienst kunnen zijn.

Aanrijdingsformulier autoschade – voor het doorgeven van aanrijdingen en andere schade aan of met uw auto. Ook voor de schade aan uw auto of met uw auto geldt dat een zo uitgebreid ingevuld formulier wij sneller voor u aan de slag kunnen. Vergeet u de tweede pagina (de achterkant) niet in te vullen?