Over ons

Op deze over ons pagina vind u alle informatie over de BSW Adviesgroep en onze werkwijze.

BSW ADVIESGROEP, OMDAT……………….

Cliënten van BSW Adviesgroep kunnen rekenen op een nuchtere, no nonsens kijk op de risico´s die zij als particulier of bedrijf lopen, de verzekeringsbehoefte van die risico´s en het begeleiden daarvan.

DESKUNDIG

Onze kennis wordt door doorlopende scholing op een hoog niveau gehouden. Naast de eisen die de Wet financieel toezicht (Wft) aan ons stelt voor wat betreft permanente educatie, komt onze vakbekwaamheid nog verder tot uitdrukking door de aansluiting bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur, Register Pensioenadviseur, Federatie Financieel Planners en de Nederlandse vereniging van assurantieadviseurs en financiële dienstverleners

DIENSTVERLENING

Om de afspraken over onze dienstverlening goed vast te leggen maken we gebruik van algemene voorwaarden. Hierin staat niet alleen wat wij voor u doen maar ook wat wij van u verwachten. Alleen met goede input van u kunnen we onze dienstverlening voor u optimaal vormgeven.

Onze algemene voorwaarden kunt u hier downloaden.

PRIVACY

Zoals u van ons gewend bent gaan wij uiterst vertrouwelijk en professioneel met u gegevens om. Hoe wij dat doen leest u op de Privacy Kaart. Meer uitgebreide informatie vindt u in de  Privacy Verklaring.

Voor werkgever waarvoor wij informatie van medewerkers gebruiken om de verschillende verzekeringen en pensioenen bij te houden, hebben een aparte verklaring. In de Verklaring Werkgever staat waarom een Verwerkingsovereenkomst niet nodig is voor ons en uw werk.